Atlantis the Royal, Dubai

2023. február 10-től fogadja vendégeit Dubai legújabb luxus komplexuma, az Atlantis the Royal. Legyen Ön az első, aki kipróbálja a világ első számú ultraluxus élményközpontját!

Atlantis the Royal

 

Hamarosan nyit Dubai legújabb luxusszállodája!

 

Az Atlantis the Royal a Pálma-sziget félholdján, az Atlantis the Palm szomszédságában található. Dubai új ikonikus nevezetessége olyan élménnyel várja Önt, amely teljesen újradefiniálja a luxusról alkotott képünket. A világ vezető tervezői, építészei és művészei úgy alkották meg a komplexumot, hogy mindennek csak a képzelet szab határt.

A 90 méteres sky pool koronázta luxusszálloda érzéki utazásra csábít. A 43 emelet magas épület szobáiból, lakosztályaiból és Signature penthouse-aiból lenyűgöző panoráma tárul a vendégek elé. A kulináris élvezetekről 17 világszínvonalú – köztük 8 sztár chef vezette – étterem gondoskodik. A komplexumban egy 5000 m2-es wellnessközpont is helyet kapott, valamint itt található a világ egyik legnagyobb medúzatartálya mintegy 4.000 példánnyal.

Mártózzon meg a különleges medencékben vagy töltődjön fel a 2 km hosszú, napsütötte privát strandon! Hagyja, hogy elragadják a kulináris kalandok és érezze a lüktető éjszakai élet mágneses vonzását.

Ez az a hely, ahol minden pillanatban valami hihetetlen történik.

Ez az Atlantis the Royal.

 

Kérje személyre szabott repülőjegy- és szállásajánlatunkat!  

 

 

 

 

 

Ne hagyja ki!

 

Atlantis Aquaventure

Az Atlantis The Royal minden foglalás mellé ingyenes belépést biztosít az Atlantis Aquaventure-be, a világ legnagyobb víziparkjába. Itt a vendégek olyan izgalmakat fedezhetnek fel, amelyeket az egész család élvezhet – összesen 105 csúszdával és attrakcióval. Az Atlantis Aquaventure látogatásakor mindig valami új és izgalmas élmény várja.

Atlantis Aquaventure

 

The Lost Chambers Aquarium

Atlantisz legendája valóban életre kel a The Lost Chambers Aquarium érdekfeszítő folyosói és alagútjai között. Több mint 20 felfedezésre váró tengeri kiállítással, több mint 65 000 tengeri állattal, köztük piranhákkal, óriási arapaimákkal, medúzákkal és még sok mással, Atlantisz ad otthont a Közel-Kelet egyik legnagyobb tengeri élőhelyének. A The Lost Chambers Aquarium révén a lenyűgöző mítosz látványos valósággá válik, ahol a vendégek megtapasztalhatják a csodálatos víz alatti világ igazi csodáját.

The Lost Chambers Aquarium

 

Awaken Wellness

Érje el a belső harmóniát az elképzelhető legfényűzőbb és legkellemesebb környezetben, és engedje szabadjára önmaga legerősebb változatát.
Az 5000 négyzetméteres wellness-menedéket az elemek ihlették. A 17 kezelőszobával, egy személyes hajformázó szalonnal, valamint beltéri és kültéri fitneszteremmel rendelkező látványos gyógyfürdő a modern technológiával ötvözött holisztikus terápiákat és exkluzív kezeléseket kínál, amelyek csak az AWAKEN-ben érhetők el.

Awaken Wellness

 

Fotók: www.atlantis.com

Ajánlatot kérek