Emirates First Class és Business Class promóció

Promóció időtartama
2023. January 30. - 2023. February 13.
Repüljön Emirates First- vagy Business Classon és valósítsa meg luxus kiruccanását Dubajban, amelyről álmodott! És hogy az élmény még emlékezetesebb legyen, az első éjszakát ajándékba kapja a dubaji Fairmont The Palmban.

 

Mi álljuk a Fairmont The Palm*****-ban való tartózkodását!

Fairmont the Palm  

Ha Emirates First Class‑ és Business Class‑járattal utazik, kényelmes sofőrszolgálattal* közlekedhet a repülőtérre és a repülőtérről, repülőtéri várótermi hozzáférésben és a legfényűzőbb repülési élményben lehet része.

Foglaljon tehát Emirates First Class‑ vagy Business Class‑járatot Dubajba vagy Dubajon keresztül február 13‑ig és utazzon 2023. március 31‑ig, valamint töltse az éjszakát az ikonikus Palm Jumeirah szívében, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik az Arab‑öbölre és a dubaji kikötőre.

Akár hosszabb ideig tartózkodik a városban, akár csak megáll Dubajban legalább 20 órára, ne felejtse el megőrizni Emirates‑beszállókártyáját, hogy a legtöbbet hozhassa ki partnereink izgalmas ajánlataiból és különleges kedvezményeiből a városban és az Egyesült Arab Emírségekben.

Ajánlat érvényessége
Foglalási időszak: 2023. január 30. – február 13.
Utazási időszak: 2023. február 2. – március 31.

Felhasználási feltételek
A Felhasználási feltételekről érdeklődjön elérhetőségeinken.

 

*A sofőrszolgálatra vonatkozó felhasználási feltételek érvényesek.

 

 


 

Bemutatjuk a teljesen elzárt First Class-lakosztályt!
Élje át a luxust saját égi hotelszobájában! Az innovatív technológiával tetszés szerint beállíthatja a hőmérsékletet és a hangulatvilágítást, az iparágban első virtuális ablakokat, valamint a Mercedes-Benz S osztálya ihlette puha bőr üléseket. A lenyűgöző à la carte ételektől az ízletes éjféli falatokig, a légi személyzet bármikor elkészíti ételeit, amikor csak kedve tartja. Dőljön hátra saját szélesvásznú képernyője előtt, és válogasson privát mozijának több ezer csatornája közül.

Fedezze fel a magával ragadó kabinokat 3D-ben!

 

Business Class utasosztály – Luxus minden egyes részletben
Bemutatjuk az újragondolt 777-es Business Class-ülést! Puha bőr ülését teljesen hátradöntheti és élvezheti az ínyenc ételeket. Minden, amire csak szüksége van, egy karnyújtásnyira van Öntől. Válasszon italt saját minibárjából, majd dőljön hátra és élvezze a határtalan szórakoztatást szélesvásznú képernyőjén.

Fedezze fel a magával ragadó kabinokat 3D-ben!

Ajánlatot kérek