Lufthansa Group

Promóció időtartama
2017. August 15. - 2017. September 1.
LHG

Lufthansa Group Hírek 2017. Augusztus

Okos megoldás utazásaihoz: Bőrönd kiegészítők

Ha sokat jár üzleti utakra, akkor Ön is tudja milyen fontos, hogy jól felkészüljön az utazásra. Összeraktunk egy hasznos listát, a legfontosabb pakolnivalókról, melyek a következő üzleti útjához kellhetnek, és jól jönnek, ha idő szűkében van. Segít, hogy semmi fontosat ne hagyjon otthon.

https://www.linkedin.com/pulse/briefcase-essentials-what-you-mustnt-forget-your-next-chloe-ravat?trk=mp-reader-card

Képtalálat a következőre: „Briefcase Essentials lufthansa”

Díjeső a Lufthansa Group légitársaságainak a Skytrax díjátadón

A Lufthansa 2017-ben elnyerte a “Legjobb európai légitársaság” díját. A Skytrax aviatikára szakosodó piackutató intézete közel 18 millió utast kérdezett meg világszerte több, mint 160 országból. A Lufthansa Group légitársaságai összesen 4 díjat nyertek a Skytrax World Airline Awards-on.

http://newsroom.lufthansagroup.com/en/news-and-releases/2017/q2/461.html

Képtalálat a következőre: „skytrax lufthansa”

Az Austrian Airlines szolgáltatása Európa bajnok

Az Austrian Airlines sorozatban immár negyedszerre ért el magas rangú eredményeket a neves Skytrax World Airline Awards 2017 díjátadóján Párizsban, 2017. június 20-án. Az Austrian csapata elnyerte a “Legjobb szolgáltatásokat nyújtó légitársasági személyzet Európában” díját, ami mind a fedélzeti mind a földi kiszolgálást magában foglalja.

https://www.austrian.com/en/Info/Flying/SkytraxAward

Kapcsolódó kép

Júliusban indulunk – MyAustrian-nel Shirazba

2017 . július 2-tól az Austrian Airlines heti négyszer repül majd az iráni metropolisba Shirazba. Minden hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap fog közlekedni, egy megállóval Isfahanban.

Kapcsolódó kép

Kezdjen böngészni a MyAustrian FlyNet-tel

A MyAustrian FlyNet segítségével az Austrian Airbus flotta tagjainak fedélzetén utasaink korlátlan internet hozzáférést élvezhetnek a felhők felett. Amint a gép eléri a repülési magasságot, az utasok három különböző internet díjcsomag közül választhatnak. Már 31 repülő fel van szerelve az új szatellit rendszerrel, ami felismerhető a Wi-Fi jelről a gép bejárati ajtaján.

https://www.austrian.com/Info/Flying/ejournals.aspx?sc_lang=en&cc=AT

Kapcsolódó kép

A kivételes repülés élménye Business Classon

Következő útja során tapasztalja meg az egyedülálló Brussels Airlines Business Classt és érkezzen teljesen kipihenten. Hosszú távú járatainkon élvezze “kulináris finomságainkat”. Ezeket a menüket Michelin csillagos séfek állítják össze. Most előnyös áron és rugalmas feltételekkel foglalhatja le Business Class jegyét: meglepően előnyös ártól a maximális rugalmasságig.

Kapcsolódó kép

Swiss Choice: még több szolgáltatás

A Swiss Choice szolgáltatással még kellemesebbé teheti utazási tapasztalatait. Mostantól egy sor olyan kiegészítő szolgáltatást ajánlunk Önnek, mellyel még jobban saját igényeire igazíthatja a repülés élményét az utazása előtt, alatt és azután is.

https://www.swiss.com/BE/en/book/swiss-choice

Képtalálat a következőre: „swiss airlines choice”

Új Swiss desztinációk a téli menetrendben: Wroclaw és Nis

A Swiss tovább bővíti európai útvonal hálózatát Zürichből a 2017/18-as téli menetrendben. A lengyelországi Wroclaw most először került fel a Swiss térképére, a szerbiai Nis pedig a nyári menetrenden kívül a téli időszakban is elérhető lesz majd.

https://www.swiss.com/corporate/en/media/newsroom/press-releases/media-release-20170531

Kapcsolódó kép