Szabadidős utazások

Fedezze fel a világot, kapcsolódjon ki szabadidejében! Ebben is segítséget nyújt az Airpartner Repülőjegy Iroda!

Az utazási szolgáltatások teljes skáláját nyújtó Air Partner Repülőjegy iroda Kft. (GlobalStar Hungary), Magyarország 15 legnagyobb forgalmú üzleti utaztató irodájának egyike. A vállalat egyaránt nagy hangsúlyt fektet a vállalati és incentive utaztatásra, a konferenciaszervezésre, a szabadidős utak szervezésére, mind a beutaztatás, mind a kiutaztatás terén. Az elmúlt 17 évben szerzett szakmai elismerést, szakértelmet, elhivatottságot és lojalitást bizonyítja, az évek óta cégünkkel együttműködő több száz multinacionális vállalat, több ezer magán ügyfél. Valamennyi munkatársunk a szakma legmagasabb végzettséggel rendelkezik - IATA diploma - mely piacvezető légitársaságoknál eltöltött (KLM, British Airways, Malév) szakmai gyakorlattal egészül ki. Stabil és kiegyensúlyozott csapatmunka eredményének köszönhetően, irodánknál a fluktuáció fogalma nem ismert, 1997-től azonos stábbal állunk partnereink rendelkezésére. A gördülékeny és személyre szabott együttműködés érdekében irodánk utazási tanácsadót jelöl ki a szerződő cég részére, aki közvetlen telefon és e-mail összeköttetésben áll a megrendelővel. Szerződéses partnereinknek irodánkban eltöltött nyíltnappal, személyes konzultációkkal igyekszünk nagyobb betekintést biztosítani a munkafolyamatokba.

Cégünk ISO 9001:2009 minősítéssel rendelkezik.

Cégünk 2010. májusában meghatározó lépést tett, mely az Önök számára is páratlan előnyöket vonhat maga után. Az Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. csatlakozási szerződést írt alá a GlobalStar Travel Management nemzetközi szervezettel, melynek így kizárólagos Magyarországi képviseletévé vált. A csatlakozás szigorú pénzügyi előírásainak cégünk minden tekintetben megfelelt.

A GlobalStar helyi utazási irodák irányítása alatt álló, és ugyanezen irodák tulajdonában lévő utazási menedzsmenttel foglalkozó szervezet. 80 piacvezető cég - melyek éves összforgalma eléri a 13 milliárd dollárt – egyesíti helyi szaktudását, üzleti erejét, és elhivatottságát a GlobaStar globális szervezettségével, hogy így innovatív technológiáin keresztül egy multinacionális, és koherens megoldást kínáljon az üzleti utaztatás terén.

A GlobalStar Travel Management filozófiája: megőrizni a helyi üzleti utazási szokások jellegét, ugyanakkor a legmodernebb, világszínvonalú technológiákkal biztosítani partnereinknek a költséghatékony működést.

Együttműködés az Air Partner Repülőjegy Irodával, az alábbiakat biztosítja:

 • Vezető, független IATA iroda, stabil pénzügyi háttérrel
 • Képviselője az egyik legnagyobb nemzetközi szervezetnek –Globális gondolkodásmód, lokális szolgáltatások
 • Hozzáférést világszínvonalú technológiához
 • Kifogástalan üzleti etika
 • Magas szintű személyi és technikai felkészültség
 • Minden szolgáltatás egy helyen elérhető
 • Rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás
 • 24/7 elérhetőség többletköltség nélkül
 • 17 évnyi csapatmunka azonos stábbal
 • ISO 9001:2009 tanúsítvány
 • Kedvezőbb díjtételek kialakítása preferált légitársaságoknál (Account Management)