Repülőjegy Balira, repülőjegy Bali repterére az Air Partner-nél!

A sziget keleti és középső részét hegyek alkotják. A 1717 méter magas Gunung Batur vulkán aktív, valamint Bali déli részén alluviális síkság gyönyörködteti az arra látogatókat.

A gyarmatosítás idején az északi kikötő, Singaraja volt Bali fővárosa. Mára már ezt a címet Denpasar mondhatja magáénak, mely a legnagyobb népességű város a szigeten. Tőle északra található a sziget kulturális központja Ubad. Galériáival, műtárgypiacával és múzeumaival, várja vendégeit.

Az utak gyakran a hegyek vonalait követik, így a főutak a sziget partjainál húzódnak. Bali nem rendelkezik vasúthálózattal.

Bali szigetét korallzátonyai teszik festőivé. A strandok homokjai, a déli részeken fehérek, míg északon és nyugaton inkább sötétebb színűek. Aki nem tud választani annak pedig ott van északkeleten Padangbai, a nagyobbik strand fehér, a délebbi pedig jelentősen sötétebb.

Bali híres szobrászatáról, táncművészetéről, valamint festészetéről. A balinéz gamelán zene rendkívül változatos és fejlett. Ezáltal a tánckultúrájuk is híres. Balinéz táncok a legong, baris, kecak, barong, pendet és a topeng. Tehát ezért éri meg a repülőjegy foglalás Bali szigetére!