Repülőjegy Mallorcára, repülőjegy Mallorca repterére az Air Partner-nél!

Mallorca Spanyolország legnagyobb szigete. Az idelátogatóknak ajánlott megtekinteni a gótikus műemlékeit, valamint párat a hegyi kolostorok vagy a tucatnyi kedves városka közül. Kihagyhatatlan a királyi vár illetve az óvárosi labirintus rendszer. Itt található még Pollenca városa, mely igazi kultur és történelmi város. A 365 fokú Calvari lépcsősoráról híresült el.
  • Palma De Mallorca Airport (PMI)

Közvetlen járat sajnos nincsen Budapestről. Legegyszerűbben eljutni Bécsből lehet átszállás nélkül, a NIKI Airways indít járatokat napi rendszerességgel.

Beutazáshoz új típusú kártyás személyi igazolvány elegendő, vagy útlevél. Az útlevél a tervezett visszaúttól számított egy hónapig még érvényesnek kell lennie.

Palmából kisvasúttal lehet eljutni, a lenyűgöző hegyvidéken keresztül a mesés Soller városába, vagy Valdemossaba, Frédéric Chopinnek otthonába. Érdemes még átutazni Dragonera szigetére, mely egy lenyűgöző természeti park.

Mallorca kiváló turista célpont. Nem csak éghajlati adottságai, de fejlett és tudatos idegenforgalmi rendszerének eredménye is, hogy a sziget összbevételének 80 százaléka turizmusból származik. A rengeteg vízi sporton kívül szórakoztató- és aquparkjaival is igyekszik az idelátogatók igényeit kielégíteni.

Érdemes még ellátogatni Mallorca északi részére. Deiá, Valldemossa, Pollence és Sóller közelében több kilátóból is mesebeli táj tárul elénk.