Repülőjegy Miamiba, repülőjegy Miami repterére az Air Partner-nél!

Évente mintegy 40 millió túrista nem lehet véletlen. Fedezze fel Ön is Florida varázslatos városait, repülőjegy Florida bármely városába, Miami, Tampa, Orlando, Jacksonville...

Csobbanjon egyet Miami Beach homokos partjainál, nézelődjön egyet South Beach művészeti kerületében, nézzen körül Hollywood nevezetességei között, kapcsolódjon ki az Ocean Drive fantasztikus kávézóiban. Foglalja le repülőjegyét Miami repülőterére online foglalórendszerünk segítségével pár kattintással.

Fontos információ!

Belépés az Egyesült Államokba: Magyar állampolgárok részére kétféleképpen történhet. Akinek régi típusú (kék) útlevele van kizárólag vízummal utazhat. Az új (piros) útlevéllel rendelkező úgynevezett belépési engedély (ESTA). Vízumot továbbra is a megfelelő papírok benyújtása után a nagykövetségen lehet kérni, amely a megadott vízumon szereplő időtartamra érvényes. Az ESTA engedély viszont elektronikus úton kérhető. (https://esta.cbp.dhs.gov). Az engedély két évig érvényes és többszöri belépésre jogosít. A kint eltöltött idő viszont nem haladhatja meg a 90 napot.