Repülőjegy Torontóba, repülőjegy Toronto repterére az Air Partner-nél!

Torontó a világ egyik legnagyobb városa, melyben közel 80 nemzetiség él egymás mellet. Érdekes látni, ha végigjárjuk a várost, hogy a különböző nemzetiségeknek hogyan tér el a városrészük. Ezt a sokféleséget biztosítja az izgalmas és mozgékony városi élet, az éjszakai szórakozási lehetőségek és a város világhírű sportcsapatai.
  • Toronto Lester B. Pearson (YYZ)

Torontó számos látnivalót kínál. Lenyűgözőek a felhőkarcolói, a 11 kilométeres földalatti utcái, ahol 1200 üzlet is található. A szórakoztató negyed megunhatatlan, a Beaches városrész feledhetetlen. Az 553 m magas CN Tower lélegzetelállító. A nyitható tetővel rendelkező Skydome építészeti csoda. Torontót többek között színházi világváros is. A klasszikustól a legmodernebb művekig itt bármi megtalálható a színházakban.

Repülőjegy foglalás esetén jó hír, hogy Kanada és Magyarország között 2008-ban megköttetet szerződés értelmében kölcsönös vízummentességben részesül minden állampolgár. Tehát érvényes útlevéllel bármikor utazhat Kanadába turista, vagy üzleti céllal, maximum 6 hónapos időtartamra.