Online check-in

A fapados járatokra az online check-in (bejelentkezés/utasfelvétel) elvégzése díjtalan, bizonyos légitársaságok esetében kötelező – Ryanair, Wizz Air, Easyjet. Az online bejelentkezéshez kérjük keresse fel a légitársaság weboldalát, ahol a foglalási számot és az utas nevét szükséges megadni. Ennek elmulasztása esetén a légitársaság pótdíj fizetésére kötelezi az utast.

Wizz Air

A Wizz Air járataira az online check-in (bejelentkezés) elvégzése díjtalan, amely legkorábban 30 nappal, legkésőbb 3 órával a járat indulása előtt lehetséges a légitársaság weboldalán. Az oldal a jobb felső részen kérjük keresse ki foglalását a foglalási szám és az utas (ékezetek nélküli) vezetéknevének megadásával. Ezt követően végezheti el az online check-in-t. Reptéri check-in-re is van lehetőség, mely 3000 Ft külön díj megfizetése mellett vehető igénybe.

Ryanair

A Ryanair járataira kötelező az online check-in (bejelentkezés), amely legkorábban 7 nappal, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehetséges a légitársaság weboldalán. Ennek elmulasztása esetén a légitársaság pótdíj fizetésére kötelezi az utast.

Easyjet

Az Easyjet járataira kötelező az online check-in (bejelentkezés), amely legkorábban 30 nappal, legkésőbb 2 órával a járat indulása előtt lehetséges a légitársaság weboldalán. Ennek elmulasztása esetén a légitársaság pótdíj fizetésére kötelezi az utast.

Jet2

A Jet2 járataira az online check-in (bejelentkezés) elvégzése díjtalan, amely legkorábban 30 nappal, legkésőbb 3 órával a járat indulása előtt lehetséges a légitársaság weboldalán. A Manage my booking dobozban kérjük adja meg foglalási számát és az utas (ékezetek nélküli) vezetéknevét. Ezt követően végezheti el az online check-in-t. Reptéri check-in-re is van lehetőség, mely 3000 Ft külön díj megfizetése mellett vehető igénybe.

Az itt fel nem tüntetett vagy hagyományos légitársaságok esetén az online check-in nem kötelező, mindössze időt spórolhat vele, - annak elmulasztása esetén lehetőség van díjmentes repülőtéri check-in-re/bejelentkezésre is. Nem végezhető el az online check-in azon légitársaságoknál, ahol még nem érhető el ez a szolgáltatás, továbbá charter járatoknál, illetve olyan esetben, amikor eltérő légitársaság üzemelteti az adott járatot, mint amelyikre a repülőjegyet megváltotta.