Kik vagyunk?

„Ha egy csapat, nem elég erős és nem működik csapatként, nem lehet sikeres”.

Az 1992-ben alapított Szerviz Iroda Kft. utazásszervezőként, az 1997-ben létrehozott Air Partner Repülőjegy Iroda Kft. repülőjegy értékesítőként szerves egységet alkotva, de két önálló cégként végezte eddig a tevékenységét. Az azonos tulajdonosi körrel rendelkező két cég az első perctől kezdve a minőségi szolgáltatások felé kötelezte el magát.

Az Air Partner Repülőjegy Iroda Kft., Magyarország első kizárólag repülőjegy értékesítéssel foglalkozó irodája. Tagja a Nemzetközi Légi Fuvarozók Szövetségének (IATA), és a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ).

A Szerviz Iroda Utazásszervező Kft. a régió egyik vezető utaztatója az 1992-es megalakulása óta. Az iroda az idegenforgalom teljes skáláját kínálja: tengerparti üdülések, egzotikus utak, körutazások, városlátogatások, hajóutak, belföldi és külföldi szállásfoglalás, vízum ügyintézés, repülőtéri transzfer foglalás.

A "Menjünk Világgá...!" Utazási Kiállítás Miskolc létrehozója és rendezője 28 éve.

A SZERVIZ Iroda Utazásszervező Kft. és az AIR PARTNER Repülőjegyiroda Kft. 2022. január 1-től egy cégbe összeolvadva, AIR PARTNER Repülőjegy és Utazási Iroda Kft. néven működik tovább, ezáltal a térség legnagyobb utaztatójává lép elő.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a vállalati és incentive utaztatásra, a konferenciaszervezésre, a szabadidős utak szervezésére, mind a beutaztatás, mind a kiutaztatás terén. Több mint 100 elégedett vállalat, intézmény, multinacionális óriás, közép és kis vállalat, valamint visszatérő utazni vágyó ügyfél. A képzett munkatársak és a tapasztalt vezetés bizonyítják a minőség és szakértelem iránti elkötelezettségünket, immár 30 éve. Az ügyfelek elégedettsége és bizalmuk, a kezdetektől fontos tényező számunkra. A magyar és nemzetközi piacon szerzett 30 éves tapasztalatnak és a testre szabott szolgáltatásnak köszönhetően büszkék vagyunk a számos régóta fennálló ügyfélkapcsolatunkra.

Stabil és kiegyensúlyozott csapatmunka eredményének köszönhetően irodánknál a fluktuáció fogalma nem ismert, 1992-től szinte azonos stábbal állunk partnereink rendelkezésére.

Hisszük, hogy nem csak értjük, hanem szeretjük is mindazt, ami a hivatásunk; ’…Repülni, utazni, megismerni az ismeretlent – a Világot’!

Munkatársaink: