Kedvezményes szállások a Maldív-szigeteken

Hagyja maga mögött a hideget és utazzon a Maldív-szigetekre! Foglalja le szállását még ma, akár 40% kedvezménnyel!

 

Foglalja le szállását a Maldív-szigetekre akár 40% kedvezménnyel!

 
Önnek is nagy álma a Maldiv-szigetek? Ne várjon tovább, itt a remek lehetőség! Foglalja le szállását most akár 40%-kal kedvezőbb áron! Nincs kockázat, hiszen a szállások többsége kötbérmentes lemondási lehetőséggel is foglalható! Az akció a 2023. január 31-ig beérkező foglalásokra érvényes, a szabad helyek függvényében. Foglaljon most, és utazzon legkésőbb ősszel!
 

Ajánlatot kérek

A Maldív-szigetekről

Vonuljon el a külvilág zajától és élvezze a nyugalmat a különleges resort szigetek egyikén.

Álmaink fehér homokos, pálmafákkal szegélyezett tengerpartjai és a türkizkék, kristálytiszta óceán megelevenedik a Maldív-szigeteken. A víz alatti élővilág éppúgy szemet kápráztató: az egzotikus korallzátonyok színkavalkádja, a manta ráják és a cetcápák izgalmas élménnyé teszik a búvárkodást.

Mikor érdemes utazni? A Maldív-szigetek az alacsony klímaingadozásnak köszönhetően szinte egész évben kiváló úti cél, de az utazásra legideálisabb időszak az európai tél. Az átmeneti hónapokban – például novemberben és áprilisban – az időjárás nagyon nyugodt, a víz pedig rendkívül tiszta. A szörfözés szerelmeseinek érdemes figyelembe venni, hogy ősszel és kora tavasszal, amikor a monszun irányt változtat, kb. két hétig szélcsend uralkodik, ezért ez az időszak inkább a búvárkodásnak és a sznorkelezésnek kedvez. Július és szeptember között a planktonokban gazdag víz nem túl ideális a búvárkodásra, habár ebben az időszakban nagyobb valószínűséggel láthatunk nagyhalakat, pl. cetcápát. A szörfvitorlázáshoz a május és október kínál optimális feltételeket. 

A főváros, Malé elérhető közvetlen járattal Bécsből, Budapestről pedig átszállással kínálunk repülőjegyeket a világ legnívósabb légitársaságainak járataira. Malé nemzetközi repülőteréről a szállodák – távolságtól függően – gyorshajóval, hidroplánnal, szigetek közti menetrendszerinti járattal vagy ezek kombinációjával közelíthetők meg. Kérje kedvező ajánlatainkat repülőjegyekre is!
 

Kiemelt szállásajánlataink

Malahini Kuda Bandos Resort*****
North Male Atoll

Malahini Kuda Bandos Resort***** akár 40% kedvezménnyel

Utazási időszak: 2023. október 31-ig

 

Angsana Velavaru*****
Dhaalu Atoll

Angsana Velavaru***** akár 40% kedvezménnyel

Utazási időszak: 2023. szeptember 30-ig

 

Centara Grand Island Resort & Spa*****
Machchafushi

Centara Grand Island Resort & Spa***** akár 10% kedvezménnyel

Utazási időszak: 2023. október 31-ig

 

Centara Ras Fushi Resort & Spa*****
North Male Atoll, Giraavarn Island

Centara Ras Fushi Resort & Spa akár 10% kedvezménnyel

Utazási időszak: 2023. október 31-ig

 
Ajánlatot kérek