Repülőjegy Las Palmasra, repülőjegy Las Palmas repterére az Air Partner-nél!

Minden évben több mint 10 millió turista választja a Kanári szigeteket. Kellemes az időjárás, tiszta a tenger, gyönyörűek a tengerpartok és egyedi a természet.
  • Las Palmas International Airport (LPA) - Ajánlott átszállási idő: 60 perc

A magyarországi repülőjegy foglalás sűrűsége Las Palmasra azzal is magyarázható, hogy 5 óra repüléssel a hideg télből, egy teljesen más világba juthatunk. Nyáron nincs elviselhetetlen meleg, de télen se csökken 20 fok alá a hőmérséklet nappali órákban.

Hét sziget alkotja a szigetcsoportot. Ha nagy társasággal vágunk neki az útnak, akkor sem kell félnünk, hogy nem lesz mindenki számára szórakoztató a nyaralás. Aki a végeláthatatlan tengerpartokat szereti Fuerteventurára mennyen, aki a vulkánok csodálója az Lanzarotéra menjen. Aki az éjszaki életet és a nudista fürdőzést kedveli, Grand Canariában a helye. Az aktív életmódot folytató és élő turisták közkedvelt helye La Palma, mely híres gyümölcskertjeiről. A természet, a kerékpársport kedvelőinek pedig itt van Gomera. Végül, de nem utolsó sorban a romantikát és a magányt kedvelők paradicsoma, Hierro.